©2019 by AS INŠTRUKCIJE.

INDIVIDUALNE INŠTRUKCIJE

Organiziramo inštrukcije za osnovnošolce in srednješolce iz predmetov: slovenščina, matematika in angleščina. Nudimo tudi posebne priprave za maturo. Naše osebje je strokovno in usposobljeno ter upošteva želje vseh učencev. Delo navadno poteka na domu, ambiciozni pa se sami odločijo, koliko ur inštrukcij potrebujejo.

CENIK INDIVIDUALNIH INŠTRUKCIJ

ZA ŠOLSKO URO

ZA OSNOVNOŠOLCE= 12€
ZA SREDNJEŠOLCE= 15€

SLOVENŠČINA

This is your activity description. Describe the options available, along with important deadlines, requirements or time commitments necessary, so students understand what’s involved. Don’t forget a fun image or video!

MATEMATIKA

Osnovnošolcem in srednješolcem so na voljo tudi inštrukcije iz matematike. Naši usposobljeni inštruktorji se bodo strankam prilagodili in z njimi predelali katerokoli snov, jim pomagali pri reševanju nalog in pripravljali gradivo za vaje iz posameznih učnih sklopov.

ANGLEŠČINA

Željnim znanja nudimo inštrukcije iz angleščine za osnovnošolce in srednješolce. Z inštruktorji bodo organizirano predelali snov in reševali številne vaje. Z individualnim pristopom naših zaposlenih bo učenje potekalo učinkoviteje in hitreje.